A beruházás

A vállalkozás műszaki, technológiai színvonalának fejlesztése érdekében, 4 db rakodógép beszerzése, információ technológia fejlesztése, a munkavállalók szakmai továbbképzése, és tanácsadás igénybevétele.
A projekt megvalósítása során, a Mádon található telephelyen nettó 168400000 Ft-os beruházással gépjármű, pontosabban TEREX 860 Elite, TEREX 970 Elite, ATLAS 225LC, valamint ALTLAS 240 LC típusú kotró és rakodógépek beszerzése valósul meg. ATEREX 860 Elite, TEREX 970 Elite kotró-rakodó gépek berendezéseket patakmeder építésnél, kotrásnál, valamint gátépítésnél használná a cég, míg az ATLAS 225LC és ATLAS 240 LC kotró berendezéseket védőgát építésre, vízi útvonalak kotrására.
Mivel a cég már alvállalkozóként része volt árvízvédelmi munkálatoknak, így rendelkeznek a szükséges szakértelemmel. A feladatkörök átcsoportosításával az egyenletes létszám eloszlás is megoldható. A fejlesztés hatására nem következik be tulajdonosváltás a cégnél. A fejlesztés hatására nőhet a versenyképesség és az árbevétel, és a működési költségek is csökkennek, mivel nő a saját kivitelezésben elvégzett tevékenységek száma.
A cég addigi tapasztalata, és tanácsadás segítségével nyit egy új ágazat felé, melytől eredményei gyarapodását várja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.